Cai de vis

Ai crede că într-un centru de echitație te duci să faci echitație și atât. E, nu e chiar așa! Cel puțin unele cluburi de echitație oferă mai mult decât un curs sau o plimbare cu caii. Există centre de echitație care se întind pe o suprafață de 60 de hectare și unde poți descoperi lumea călare și te poți conecta cu natura și frumusețile ei. Echitația de agrement este din ce în ce mai îndrăgită și accesată, mai nou, și de tineri. A merge într-un centru de echitație presupune mai mult decât o dorință, un hobby sau o curiozitate. Ai nevoie de echipament. Și ce te faci dacă nu există la tine în oraș un curs de echitație. Pai, e simplu! Te sui în mașină și te duci la cel mai apropiat centru sau cel puțin unul la tine în țară. Aici intervine și cazarea. Stau la hotel? Sau poate la o pensiune?

Ce avem de oferit?

Hmmm…destul de incomod…dar dacă aș dormi în centrul de echitație? Bravo! Ai ghicit! Vorbim despre o adevărată afacere (chiar de familiei), situată în Moldova, care îți oferă un concediu de vis. O fermă unde poți admira natura alături de un cal Șeic, sau un pursânge arab. O adevărată oază de liniște și terapie.

Ce poate fi mai minunat decât un colț de rai în care ai asigurate toate condițiile moderne de cazare și acomodare?

În plus, pe lângă călărie se mai pot organiza drumeții, sau plimbări cu bicicleta și, de ce nu, o relaxare în jacuzzi după o zi plină de activități.

Unde mai pui și faptul că este o zonă ușor accesibilă la doar 30 de km distanță de Suceava sau Botoșani.

Și cât e de satisfăcător pentru om atunci când descalecă și este întâmpinat de mirosul îmbietor al unei mâncări tradiționale! Dacă luăm în calcul că toate produsele sunt bio și provin din curtea proprie a centrului – începi să te întrebi dacă nu cumva ai ajuns în paradis. Și după bunătățile de la micul dejun sau cântările cu ecou până noaptea târziu, ai așa o poftă să te tolănești în propria existență…

Exact!

Ai nimerit la o adevărată moșie cu tot cu pensiune unde poți să dormi la marginea unei păduri, unde poți să asculți cântecul păsărelelor sau să te răsfeți cu sunetul liniștii de peste noapte care e atât de benefic și sănătos.

Somn ușor alături de moșia Cai de vis!

.